Viktor Noring går till Hearts

Målvakten Viktor Noring byter danska Lyngby mot skotska Hearts och har skrivit på ett 2 års avtal med den skotska storklubben.

– Jag är väldigt glad och lättad över att avtalet med Hearts är klart, säger Noring i en första kommentar från Edinburgh. – Jag ser det som en bra möjlighet för mig att få speltid och kunna visa att jag håller på den nivån. – Jag har fått ett varmt bemötande och det är en väldigt familjär klubb. – Så jag har inga tvivel om att jag kommer trivas i klubben och i Edinburgh som stad. – Förhoppningsvis kan vi kvala in i Europa League gruppspelet. – Det hade varit häftigt att få spela stora matcher ute i Europa.  – Vi möter ett lag från Malta i nästa omgång vilket kommer bli tufft men jag tror att vi har en bra chans att gå vidare, avslutar han.

– Det är skönt för Viktor att hitta en så här pass bra lösning tidigt i transferfönstret, säger hans agent Martin Klette. – Hearts är en storklubb i Skottland och har verkligen blivit imponerade av det de har sett av Viktor i de två matcher han har spelat med dem. – Det är tufft att vara målvakt i den skotska ligan och den är ett bra skyltfönster mot England.

Wagnsson Sports & Entertainment gratullerar Viktor Noring till hans nya avtal och önskar lycka till!