Gustav Molin klar för Falkenbergs FF

Gustav Molin lämnar GIF Sundsvall och ansluter med omedelbar verkan till Falkenbergs FF där han har tecknat ett 2 års avtal.

– Falkenbergs FF är en fantastisk förening där jag vill fortsätta utvecklas som målvakt, säger en glad Gustav Molin på plats i Falkenberg efter att allt har blivit klart. – Det skall bli kul att fortsätta min resa som målvakt i en så anrik förening som Falkenbergs FF och jag vill bidra med min rutin från de högre serierna och kunna bidra till ett avancemang 2024 till Superettan, fortsätter han. – Det skall bli riktigt spännande att dra igång detta året med Falkenbergs FF!

– Det här blir en riktigt bra lösning för Gustav och ett klart steg framåt utvecklingsmässigt, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Gustav har i flera år varit en av de största talangerna i Sverige på sin position men inte fått chansen i GIF Sundsvall. – Nu kommer han till en välorganiserad klubb med bra målvaktsträning som verkligen har visat att de vill ha honom. – Falkenbergs FF skall ha all heder av att de har sträckt sig långt för att försöka täcka upp så mycket av Gustavs lön som möjligt. – Förhandlingarna har dragit ut på tiden eftersom GIF Sundsvall inte ville betala ut mellanskillnaden för sin spelare som hade 1 år kvar på avtalet men nu har Gustav accepterat en viss nedgång i lön och är glad och fokuserad på sin nya klubb. – Vi önskar honom och Falkenbergs FF stort lycka till i sitt kommande samarbete, avslutar Martin Klette.