Oscar Linnér stannar i AIK

IMG_7438

Den 20 årige målvakten Oscar Linnér, som har varit given förstemålvakt i AIK den gångna säsongen, har förlängt sitt avtal med AIK till den 31 december 2020. Parterna har förhandlat sedan i mars och har nu enats om en fortsättning.

– Jag känner mig väldigt nöjd med att ha förlängt mitt kontrakt med AIK, säger Oscar i en första kommentar. – Det har varit en period av ovisshet för min del där jag inte har vetat vad som skall hända i framtiden.- Det har funnits intresse från utländska klubbar där jag erbjudits en lön som är trippel jämfört med den jag har i AIK, men i den perioden av min karriär jag är just nu känner jag att speltid samt en miljö där jag trivs bra och känner motivation är det viktigaste. – AIK har gett mig allt jag har kunnat önska i form av förtroende och utveckling, och jag tycker det känns bra att nu visa min uppskattning mot klubben genom att förlänga mitt kontrakt. – Jag ser med tillförsikt fram emot 2018 tillsammans med klubben i mitt hjärta!

– Oscar har haft konkreta bud från en engelsk Championship klubb och en annan utländsk CL-klubb men valde till slut att stanna i AIK där konkurrenssituationen trots allt är rimligare, berättar hans agent Martin Klette. – Han har hela tiden sedan i våras haft AIK som huvudspår men det är klart att det lockar med de pengar och de resurser man erbjuder utomlands. – Han är dock en förståndig kille som tänker långsiktigt och värderar speltid högt. – Inför kommande U-21 mästerskap är det också klokt att försöka maximera sin speltid i sitt klubblag för att ha bäst möjliga chans att bli Sveriges förstemålvakt där, avslutar han.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Oscar Linnér till ett nytt bra avtal!

Här kan ni läsa om medias rapportering:

https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/officiellt-linner-forlanger-med-aik-klubben-i-mitt-hjarta/

http://www.fotbolldirekt.se/2017/11/22/just-nu-aik-forlanger-med-oscar-linner/

1 ping

  1. […] – Oscar har haft konkreta bud från en engelsk Championship klubb och en annan utländsk CL-klubb men valde till slut att stanna i AIK där konkurrenssituationen trots allt är rimligare, säger Klette till Wagnsson Sport. […]

Kommentarer har inaktiverats.