Bill Halvorsen skriver två-årsavtal med Landskrona Bois

Idag har målvakten Bill Halvorsen skrivit på ett två-årsavtal med Landskrona BoIS. Bill som under två år spelat för IFK Värnamo kommer under säsongerna 2013 och 2014 att spela för Landskrona, för tillfället i superettan.

Bill berättar för Wagnsson Sports & Entertainment om övergången: -Det känns bra att komma till en i jämförelse med IFK Värnamo större klubb med ett stort intresse för laget. För många är superettan bara ett delmål och drömmen är att gå upp i allsvenskan med Landskrona där alla vill spela.

Mats Aronsson, klubbchef i Landskrona BoIS berättar vidare: -Vi är mycket glada att vi kunde knyta upp Bill så snabbt. Bill är mycket erfaren och att han är duktig har han bevisat, inte minst under förra året i Värnamo. Han ansluter omedelbart till truppen.

Martin Klette, Bills agent vid Wagnsson Sports & Entertainment säger också: -Det här blir en bra lösning för Bill! Landskrona blir ett steg framåt i förhållande till IFK Värnamo. Det är en etablerad klubb med stolta traditioner och ett intressant nytt tränarnamn i Jörgen Pettersson. I Landskrona spelar spelarna alltid under viss press men det kommer Bill klara bra med tanke på den säsong han har i ryggen.