Ardian Rexhepi klar för Varbergs Bois

Mittfältaren Ardian Rexhepi som sedan 2006 har spelat för Halmstads BK och varit aktuell för italienska Atalanta, har skrivit på ett kontrakt med superettan-klubben Varbergs Bois. Avtalet som 19-åriga Ardian idag skrivit under gäller tom 31 december 2015.

Ardian berättar mycket glatt för Wagnsson Sports & Entertainment: -Detta ska bli riktigt kul, Varberg kändes rätt från början. Jag är hur taggad som helst att spela superettan 2013 och jag ska visa varbergsborna var jag går för och ge allt. Jag är jättesugen på att börja träna fotboll nu efter uppehållet, allt känns hur bra som helst, framför allt att ha en klubb som tror på en.

Halda Kabil, tränare i Varbergs Bois, är oerhört positiv när han säger: – Ardian är en av Sveriges största talanger som är 19 år och som vi tror jättemycket på. Han är en teknisk kille som har bra fart. Med bra träning kan han gå långt! Helt enkelt en oslipad diamant om man får säga så.

Ardians agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment berättar vidare: -Kul för Ardian att vi lyckades landa detta! Det har varit segdragna förhandlingar men till slut blev det ett väldigt bra avtal för Ardian. Han är en väldigt stor talang som kommer ta stora kliv framåt med det förtroende som tränaren Halda Kabil har visat honom.