Albin Ekdal och Adidas förlänger samarbete

Albin Ekdal och Adidas, som har samarbetat i sju år, har förlängt sitt samarbete ännu en gång. Avtalet sträcker sig över ett år och gäller från och med 1 januari 2013.

Albin, som har varit i Sverige några dagar över jul, är mycket glad över det fortsatta samarbetet med Adidas och säger: – Adidas har alltid varit det självklara valet för mig. Jag har aldrig spelat i ett par andra skor än Adidas och tycker att Adidas varumärke passar mig perfekt. Är glad över ett nytt kontrakt och det känns kul att få fortsätt spela fotboll i Adidas grymma skor och även ha deras fräscha fritidskläder på mig utanför planen. Adidas originals är överlägsna på street wear enligt mig.

Martin Klette, Albins agent på Wagnsson Sports & Entertainment, berättar vidare om det prestigefyllda samarbetet: – Det är trevligt att kunna konstatera att Albins långa engagemang med adidas fortsätter ytterligare 1 år. Adidas är ett mycket trovärdigt varumärke på den internationella sportmarknaden. Att förknippas med detta är hög status.