«

»

Apr
03

Marwin Leidewall till Ängelholms FF

0e490a7a-776f-4fa7-9dac-315ec11fbada (1)

191 cm långe forwarden Marwin Leidewall, 19 år, har gjort klart med en ny klubb! Det blir Ängelholms FF som blir hans nya klubbadress de närmaste 2 åren.

– Det känns riktigt bra att vara klar, säger Marwin efter att ha skrivit under avtalet. – Jag är väldigt sugen på att komma igång igen. – Jag ser fram emot premiärmatchen den 7 april och en fin säsong. – Efter att ha varit i Ängelholm och tränat några träningar och dessutom spelat en match så har jag bara positiva saker att säga om klubbens kvalitet och ambitioner. – Jag kommer försöka hjälpa laget så gott jag kan och har själv stora förhoppningar och mål för säsongen, avslutar han.

– Det här blir en bra lösning för Marwin som fick ett mycket positivt intryck av klubben och dess tränare, säger Marwins agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Marwin är mycket talangfull och kan förhoppningsvis få ett genombrott i seniorsammanhang i år. – Då är det viktigt med förtroende och det känns bra med det stora intresse Ängelholms FF har visat i förhandlingarna.