Johan Stenmark får A-lagsavtal

image1

Den talangfulle mittbacken/högerbacken Johan Stenmark, med 23 P (U-17) och 3 U (U-19) landskamper för Sverige har skrivit på ett A-lagsavtal med Kalmar FF. Avtalet är på 3 år.

– Det känns väldigt bra det här i o m att jag trivs så bra i Kalmar, säger Johan Stenmark i en första kommentar efter att ha skrivit på sitt första A-lags avtal. – Förra året var tungt så det är väldigt skönt att kunna spela igen. – Jag har spelat 3 st U-21 matcher hittills i år och det har varit efterlängtat.

– Johan är en oerhört lovande spelare som kan gå långt, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Han har varit aktuell för avtal tidigare men fick sedan en knäskada som han nu är fullt återställd efter. – Det skall bli spännande att få se honom fullt ut i seniormiljö. – Det känns skönt att Kalmar FF satsar på honom och ger honom hans första A-lagsavtal nu, avslutar Martin Klette.

Här intill är en länk till Kalmar FFs hemsida: http://www.kalmarff.se/nyheter/2018/04/03/det-kanns-helt-ratt-att-forlanga-kontraktet

Media rapporterar om avtalet:

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2018/04/03/officiellt-kalmar-flyttar-upp-talang/

http://www.fotbolldirekt.se/2018/04/03/klart-spelade-u17-em-azerbajdzjan-kritar-pa-kalmar/