Jesper Björkman klar för AFC Eskilstuna

IMG_759725 årige mittbacken Jesper Björkman återvänder till Allsvenskan! Han har gjort klart ett 3 års avtal med AFC Eskilstuna och ansluter direkt till lagets träning. Jesper Björkman har tidigare spelat med Helsingborgs IF i Allsvenskan och de två senaste åren i Gefle IF i Superettan.

– Jag är oerhört glad över att ha skrivit på för AFC Eskilstuna, säger Jesper Björkman i en första kommentar. – De stod för en imponerande säsong 2018 och det skall bli spännande att vara en del av deras resa. – Jag tror det här kommer bli ett perfekt steg för min fortsatta utveckling och jag ser fram emot att etablera AFC Eskilstuna i Allsvenskan, avslutar han.

– Det här blir en mycket bra lösning för Jesper, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Jesper är en duktig mittback med perfekt inställning som hör hemma i Alsvenskan. – Det skall bli roligt att se hur man presterar i Allsvenskan igen under duktige tränaren Nemanja Miljanovic. – Vill passa på att tacka honom och övriga i AFC för en mycket snabb och professionell hantering av förhandlingen, avslutar Martin Klette.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Jesper lycka till i sin nya klubb!

1 ping

  1. […] Flera spelare har lämnat allsvenska nykomlingen AFC Eskilstuna. Men nu kommer en nyhet om en spelare in – AFC har klart med försvararen Jesper Björkman från Gefle.– Jag är oerhört glad över att ha skrivit på för AFC Eskilstuna, säger Björkman till Wagnsson Sports & Entertainment.  […]

Kommentarer har inaktiverats.