Daniel Jarl går till AFC United

Den vänsterfotade mittbacken Daniel Jarl, med senaste klubbadress Landskrona BoIS, har idag skrivit på för Superettanklubben AFC United. Avtalet löper på 1 år.

– Jag ser verkligen fram emot den här säsongen, säger Daniel efter att ha skrivit under avtalet. – Jag tror jag har hamnat helt rätt för att både utvecklas och visa vad jag verkligen går för. – Jag känner mig oerhört inspirerad och tror det kan bli ett väldigt bra år för både mig och laget.

– Daniel är en spelande mittback med enormt stor potential, säger hans agent Martin Klette. – Efter några skadefyllda år i Djurgården, som bl a innehöll förhandlingar med engelska Hull City och en lyckad provträning med portugisiska Braga under vilken korsbandet skadades, gick Daniel till klassiska Landskrona BoIS. – Sejouren där blev väl inte direkt vad vi hoppades på med tanke på klubbens fotbollsmässiga och organisatoriska fria fall. – Så nu hoppas vi allihopa att detta skall bli den ”omstart” som Daniel så väl behöver och är värd. – Han har fått ett mycket positivt intryck av AFCs tränare så det skall bli spännande att se vad som händer i år, avslutar Martin Klette.

1 ping

  1. […] AFC United saknar mittbackar. Något som tränaren Özcan Melkemichel har uttryckt en stor oro över. Nu ser det i alla fall ut att ljusna på den fronten. På fredagskvällen stod det nämligen klart att AFC värvar den förre djurgårdarsmittbacken Daniel Jarl. – Jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Jag har hamnat helt rätt för att både utvecklas och visa vad jag verkligen går för, säger Jarl till sin agents hemsida. […]

Kommentarer har inaktiverats.