Albin Ekdal blir modell för Stadium

Landslagets Albin Ekdal, till vardags proffs i Bundesliga, blir modell för Stadium. Han blir det för Stadiums hållbara klädkollektion Essentials tillsammans med sin flickvän Camilla Sjödahl-Essen.

Kollektionen Essentials, från Stadiums egna varumärke Race Marine, passar lika bra att bäras till vardags som till träning och har ett stort fokus på hållbarhet, säger Stadium i sitt pressmeddelande.

Essentials från Stadiums varumärke Race Marine består av bekväma t-shirts, underkläder, sweatpants, collegetröjor och hoodies. Linjens fokus är design och hållbarhet. Den finns i butik från och med mitten av februari och kommer att fyllas på löpande under året.

– Kläderna är tillverkade i ekologiska material vilket känns modernt och bra, säger Albin Ekdal i en egen kommentar. – Ett enkelt sätt att värna om miljön!

Inför lanseringen av kollektionen inledde Stadium ett samarbete med Albin Ekdal och hans flickvän.

– Albin och Camilla känns helt rätt för Essentials och vi är mycket glada över att ha knutit till oss dem. Albin adderar sportighet till vår baskollektion och eftersom vi ville ha en manlig och en kvinnlig modell kändes det kul att göra detta tillsammans med hans flickvän Camilla, säger Victoria Appelqvist, marknadsdirektör på Stadium.

Detta blir Albin Ekdals och Camilla Sjödahl-Essens första reklamkampanj tillsammans.

– Stadium är ett kul och spännande företag som rimmar bra med vårt intresse för sport och en aktiv livsstil, dessutom är det kul att ta foton tillsammans, säger Albin och Camilla.

Essentials lanseras både på webben och i samtliga Stadiumbutiker i Sverige, Finland, Danmark och Tyskland.

– Det här är stort att ett så pass stort företag som Stadium väljer Albin och Camilla som sina modeller, säger Albins agent Martin Klette. – Det vittnar om vilket starkt varumärke Albin håller på att bli.

Här finner du några länkar till några andra artiklar om Albin Ekdals samarbete med Stadium: