Ardian Rexhepi till Ängelholms FF

Yttermittfältaren Ardian Rexhepi gick på transferfönstrets sista dag från Varbergs BoIS till superettankollegan Ängelholms FF. Han lämnar därmed Varbergs BoIS efter 2,5 år i klubben. Han skrev under tisdagen på ett 1,5 års avtal med Ängelholms FF där han återförenas med Christian Järdler, numera tränare i Ängelholms FF, med vilken han spelade i Halmstads BK.

– Jag är väldigt glad för att det blev klart med ÄFF, säger Ardian i en första kommentar.- Det känns verkligen som att jag har tränarens förtroende vilket jag behöver för jag behöver speltid. – Mitt mål är att utvecklas som spelare och bara bli bättre, avslutar han.

– Det här blev en bra lösning för Ardian, säger hans agent Martin Klette. – Det var stressigt in i det sista men det löste sig till slut. – Nu hoppas vi att Ardian skall komma till en miljö där hans teknik och snabbhet kommer bättre till sin rätt än i det spel Varbergs BoIS spelar. – Ardian är en mycket snabb och teknisk spelare som i rätt miljö kan bli ett stort utropstecken.

Wagnsson Sports & Entertainment gratullerar Ardian till hans nya avtal och önskar lycka till!