Andrew Stadler går till Östersunds FK

Amerikanske forwarden Andrew Stadler byter klubb från Landskrona BoIS till Östersunds FK. Han har signerat ett avtal som sträcker sig till 2016-11-30.

– Jag är väldigt glad och kan knappt vänta på att få hjälpa ÖFK resten av säsongen att försöka gå upp i allsvenskan, säger Andrew i en första kommentar sitt nya avtal. – Jag vill tacka Landskrona BoIS för min tid där men även ÖFK för visat intresse under lång tid. – Jag känner att jag kommer utvecklas i ÖFK men även att jag kommer bidra till att klubben når sitt mål den här säsongen.

– Det här var väldigt kul för Andrew, säger hans agent Martin Klette. – ÖFK var väldigt intresserade av Andrew i vintras men då stupade det på att Landskrona BoIS begärde för mycket pengar. – Sedan har vi inte hört så mycket från ÖFK tills de sista dagarna då de visade stor vilja att få honom till sig. – Andrew är en mycket bra spelare som har spelat i lite mindre klubbar i Sverige. – Jag tror han kommer kunna bli ett stort utropstecken i allsvenskan om och när ÖFK når dit. – Redan sitt första år i superettan visade han att han är en målskytt av klass, avslutar Martin Klette.

Wagnsson Sports & Entertainment gratullerar Andrew till hans nya avtal och önskar lycka till i kampen om allsvensk status!