Anton Saletros får utmärkelsen Årets talang

Wagnsson Sports & Entertainments klient Anton Saletros har av AIK utnämnts till Årets talang 2011. Utmärkelsen är mycket prestigefull och visar på Antons stora potential. Tidigare har Wagnssons klient Robin Quaison fått utmärkelsen. AIK:s motivering om valet av Anton lyder:

Anton, född 96, är en talang i dess rätta betydelse. Han äger passion för hårt arbete och gör aldrig avkall på det som krävs för att alltid prestera maximalt. Anton har sedan han kom från Enskede IK hösten 2009 stått för stor skicklighet i spelets alla riktningar och ett gott ledarskap. Anton utvecklades mycket under 2011 och krönte säsongen i Pojk-SM slutspelet, där han bar fanan högt bland två år äldre spelare. Hans framfart i AIK och pojklandslaget har uppmärksammats bland storklubbar i Europa och det bekräftar naturligtvis Antons potential. Unge Salétros håller en ödmjuk inställning inför uppgiften, samtidigt som han lyser av naturlig dominans på och utanför planen. Med sitt kraftfulla djupledsspel, vinnande duellspel och sin genombrottsförmåga går Anton mot ett nytt fantastiskt år! (källa: www.aikfotboll.se)

Stort grattis Anton, vad roligt! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns väldigt bra! Det känns väldigt skönt att få priset när man vet att man jobbat hårt för något sådant.

Kan du berätta om hur det var när du fick ta emot priset?
Jag fick gå ut på Råsunda med den som blev årets talang på flicksidan (Daniella Novakovic) innan matchen AIK-Elfsborg och sedan fick vi ta emot priset.

När fick du reda på att du skulle få det?
Jag fick reda på det för en vecka sedan när min tränare sa det till mig efter en träning.

Hur är formen nu?
Formen är bra och det har gått bra för både mig och laget på sistone!

Vad händer härnäst?
Härnäst är det EM-kval med P96-landslaget i Makedonien och direkt efter det är det pojkallsvenska slutspelet.

Wagnsson gratulerar Anton och önskar lycka till i såväl EM-kvalet som det pojkallsvenska slutspelet.