Albin Ekdals första mål i Cagliari

När Cagliari igår besegrade Roma med 4-2 var det Wagnssons klient Albin Ekdal som gjorde det avslutande 4-2-målet. Målet var Albins första i Cagliari och ett kvitto på att Albin gör riktigt bra ifrån sig för Serie-A laget. Dagen efter målet gjorde Wagnsson en intervju med Albin.

Grattis Albin! Hur känns det nu?
Det känns såklart kul men vi har match redan på söndag så det är bara att ladda om och blicka framåt.

Berätta om målet!
Vi fick en kontring i slutet av matchen när Roma tryckte på. Vi kom två mot två och min medspelare lyckades dribbla av Juan i Roma. Han spelade bollen snett bakåt där jag stod och jag kunde lägga in den i mål.

Hur är formen och hur känns kroppen?
Formen känns ganska så bra men jag har lite småkänningar bland annat i nacken efter fallet mot Milan. Men som fotbollsspelare har du alltid lite ont någonstans.

Hur ser du på din roll i laget?
Jag har fått spela väldigt mycket på senaste tiden och känner att jag har blivit viktigare för laget. Jag kan spela på i stort sett alla positioner på mittfältet och har fått mer förtroende från vår tränare.

Hur trivs du med er nuvarande tränare?
Jag trivs väldigt bra med Ballardini. Han är duktig och även social och pratar med spelarna vilket jag tycker är viktigt.

Hur ser den närmaste tiden ut för dig?
Den ser ut som den brukar göra, det är träning i stort sett varje dag och match varje helg. Så snurrar det på.

Hur ser du på dina chanser att komma med i EM-truppen?
Chansen finns naturligtvis men det blir svårt, det är en tuff konkurrens på mitten och det gäller att göra en riktigt bra vår för att komma med. Men jag tänker göra mitt bästa!

Wagnsson önskar Albin fortsatt lycka till!