Martin Rudolfsson klar för Landskrona BoIS

Wagnssons klient och Lunds BK:s 23-åriga försvarsspelare Martin Rudolfsson har idag skrivit på för Landskrona BoIS. Avtalet börjar gälla den 1 februari 2012 och sträcker sig till den 30 november 2013. Martin har tidigare provspelat med Landskrona BoIS och har det senaste året varit under luppen för flera klubbar i Allsvenskan och Superettan.

Martin känner sig väldigt glad över avtalet med Landskrona BoIS och säger: -Jag är väldigt glad över att få denna chans i Landskrona BoIS. Det är det absolut bästa alternativet jag kunde tänka mig i Superettan. Jag ser fram emot en spännande säsong med nya utmaningar.

Martins agent Martin Klette fortsätter: -Jag glädjer mig att Martin äntligen får den här chansen. Han är väl värd att få spela i de högsta serierna.

Landskrona BoIS är mycket nöjda med rekryteringen av Martin och BoIS tränare Henrik Larsson berättar: -Martin är en spelare vi har haft på vår lista en längre tid. Vi är väldigt glada att Martin har skrivit på för oss och det är en spelare med stor potential.