Viktor Noring stannar i allsvenskan

Målvakten Viktor Noring, som har spelat för bl a Trelleborgs FF, Celtic, Bodö/Glimt, Heerenveen, Lyngby och Hearts, har idag gjort klart med en ny klubb; Falkenbergs FF. Han gör övergången dit från Kalmar FF där han var förra säsongen.

-Efter månader av ovisshet med coronaviruset så är det skönt att äntligen få klart med en klubb, säger Viktor Noring efter genomgången läkarundersökning. -Falkenbergs FF helhetsmässigt känns optimalt med att kunna bo kvar hemma i Barsebäck och vara nära min familj. -Fotbollsmässigt känns det inspirerande att få komma till en allsvensk klubb och få visa igen att jag håller hög allsvensk klass. -Jag har fått en bra bild av Hasse Eklund och staben så nu är det bara att köra igång, avslutar han.

-Det här blir helhetsmässigt en bra lösning för Viktor att kunna kombinera det fotbollsmässiga och det sociala, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. -Sedan vi tackade nej till att fortsätta i Kalmar FF i december så har vi letat efter en klubb där dessa två faktorer skulle gå att kombinera. -Det har funnits alternativ uppåt landet men i o m att Viktor har familj och barn i Skåne kändes det svårt att rycka upp den och flytta. -När det här med Falkenbergs FF dök upp kändes det direkt bra för båda parter. -Det skall bli roligt att få se Viktor in action när säsongen väl börjar, avslutar Martin Klette.