Victor Brozin på besök hos Inter

img_4979

Segeltorps mittfältare Victor Brozin har nyligen varit på besök hos storklubben Inter i Milano/Italien för ett provspel, vi bestämde oss för att ställa några frågor till Victor om upplevelsen:

Välkommen hem efter ett lyckat provspel Victor, hur skulle du jämföra Italiensk fotboll med svensk fotboll?
– Jag spelar i Segeltorp där min tränare, Karl Sandberg, har ett spanskt fotbollstänk och därför blir det inte så mycket ”svensk fotboll”.
Inters tanke och kreativitet är mycket utvecklad och därför var det väldigt kul att få spela med ett lag där mitt sätt att spela på passade in.
Skillnaden för mig var alltså att Inter kommit längre fram i sin utveckling när det gäller fotbollen.

Vad var bäst på resan?
– Det bästa med resan var att få träna med ett lag med så hög kvalité och att få se hur Inters akademi arbetar.

Du spelade ju även en match mot ett lokalt lag från Milano som var något år äldre än ni, hur gick det?
– Vi spelade 4-4-2 där jag var en av innermittfältarna som levererade med olika slags passningar. Mycket löpningar utan och med boll och en sak som jag själv tycker jag kunde gjort annorlunda var att skapa flera genombrott mellan motståndarnas linjer.
Laget spelade annorlunda om man jämför med spelet under veckans träningar och det var mer individuella prestationer under matchen. Men en vinst fick vi med oss och överlag var det en okej match.

Hur blev du mottagen av lagkamrater och personal i Inter?
– Mottagandet var hur bra som helst. Väldigt snälla och glada människor där man kände sig varmt välkommen. Man hade även en väldigt stor respekt för varandra, speciellt mellan spelare och de äldre som arbetade vid anläggningen.

Att åka på provspel hos en storklubb som Inter är något som många unga killar fantiserar om, hur skulle du beskriva känslan av att ha uppfyllt den drömmen?
För mig var det en dröm som gick i uppfyllelse, så helt magiskt!

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment tackar Victor för pratstunden och ser verkligen fram emot att följa hans fortsatta utveckling

/Fredrik Söderström (Victors fotbollsmentor)