Simon Olsson förlänger med Elfsborg

Elfsborgs talangfulle mittfältare Simon Olsson har förlängt sitt avtal med klubben t o m november 2021. Det gamla avtalet gällde t o m november 2018.

– Jag är överlycklig! – Detta känns hur bra som helst, säger Simon i en första kommentar. – Att få skriva på ett så långt kontrakt med Elfsborg som jag kom till som 16–åring och sedan gått hela vägen fram till A–truppen betyder såklart väldigt mycket. – Det är i Elfsborg som jag trivs bäst och här som jag känner mig som hemma, fortsätter Simon.

– Detta är ett fantastiskt avtal, säger hans agent Martin Klette. – Jag tror jag har haft 24 klienter i Elfsborg under åren och det här är nog det bästa avtalet jag har varit med om för en spelare i Simons ålder och samma fas i sin karriär. – Det vittnar om hur mycket Elfsborg tror på och värderar honom.

Simon är en teknisk och bra passningsspelare som är bra på att vinna boll och en bra spelfördelare. Han spelar enkelt och snabbt och är bra på att lösa svåra situationer. Han har dessutom ett bra skott. Han har efter att ha debuterat i A-laget hösten 2016 i år etablerat sig som en startspelare på Elfsborgs centrala mittfält.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Simon till sitt nya avtal!