Niklas Kraft klar för ny klubb

HK Malmös landslagsmeriterade målvakt har gjort klart med en ny klubb. Fr o m den 1 juni tillhör han OV Helsingborg HK. Avtalet är på 2 år.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att hoppa på tåget i OVs fantastiska resa, säger Niklas i en första kommentar. – Det är en klubb som representerar mycket hjärta och moral vilket jag tror blir nyckelord inför nästa säsong. – När de hörde av sig blev jag genast intresserad och jag är väldigt glad över möjligheten att få representera den gröna fanan i framtiden.

– Det här blir en bra lösning för Niklas, säger hans agent Martin Klette om klubbvalet. – I o m att Niklas kan bo kvar i Malmö kan han slutföra sina studier till mäklare vid Malmö högskola. – Detta har varit ett viktigt inslag i hans klubbval. – Niklas har haft sex klubbar att välja mellan men valde att stanna kvar i Skåne. – Nu återförenas han med sin gamle tränare Ulf Sivertsson och blir på pappret förstakeeper. – Det blir dock upp till honom att förvalta detta förtroende på planen, avslutar Martin Klette.