Ramon Pascal Lundqvist klar för PSV Eindhoven

Wagnsson Sports & Entertainments klient Ramon Pascal Lundqvist har idag skrivit på ett treårsavtal med den holländska storklubben PSV Eindhoven. Kontraktet börjar gälla den 1 juli i år och Ramon lämnar därmed nuvarande klubben Kalmar FF där han imponerat stort i U19 laget i år. Trots sin unga ålder har anfallstalangen många mål och fina prestationer i protokollet vilket också lett till en plats i landslaget.

– Det här skall bli väldigt kul! Jag ser verkligen fram emot att spela i PSV och tror detta kommer bli riktigt bra för min utveckling, hälsar en nöjd Ramon Pascal från Eindhoven.

– Detta är en fantastisk chans för Ramon Pascal, kommenterar hans agent Martin Klette övergången. PSV är en internationell storklubb som fostrat många världsspelare. Ramon och hans föräldrar är mycket tacksamma mot Kalmar FF för att de ger honom den här chansen, berättar han vidare.

– Kalmar FF tackar Ramon för fina insatser i klubben och önskar honom lycka till i PSV, hälsar Svante Samuelsson, klubbchef i Kalmar FF.

Ramon Pascal Lundqvist med PSVs sportchef Marcel Brands