Oscar Linnér klar för Arminia Bielefeld

Den landslagsmeriterade målvakten från AIK Oscar Linnér har idag skrivit på ett 3,5 års avtal med den tyska Bundesliga 2 toppklubben Arminia Bielefeld som just nu leder Bundesliga 2.

-Detta känns bra för min utveckling, hälsar en glad Oscar Linnér efter avklarad läkarundersökning och avtalssignering. -Jag har haft en väldigt fin tid i AIK och utvecklats mycket och i den riktning jag vill. -Nu är det bra timing för ett nytt äventyr vilket jag ser fram emot, avslutar han.

-Fotbollsmässigt känns detta som en mycket bra lösning för Oscar, säger Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. -Tyskland har en enormt bra tradition av att utbilda målvakter och Oscar kommer till en klubb där alla målvakters avtal löper ut till sommaren så han får chans att acklimatisera sig till sin nya klubb och liga i lugn och ro utan egentlig press samtidigt som han kommer komma till en duktig målvaktstränare som verkligen vill ha honom.

Efter 5 år och totalt 115 tävlingsmatcher för AIKs A-lag, varav 54 hållna nollor, fortsätter Oscar Linnérs fotbollsresa till Tyskland. Wagnsson Sports & Entertainment önskar honom fortsatt lycka till på denna!