Niklas Kraft byter klubb

U-landslagets målvakt Niklas Kraft har gjort klart med ett 2 års avtal med HK Malmö. Därmed lämnar han Göteborg och IK Sävehof efter 2 år och flyttar söderut igen.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få spela med HK Malmö, säger Niklas själv i en egen första kommentar. – Det är ett härligt gäng med mycket potential och kunnande. – Jag tror att miljön kommer att passa mig väldigt bra och bredvid Dan Beutler ser jag en stor utvecklingsmöjlighet inför framtiden. – Det ska bli roligt med en ny utmaning, avslutar han.

– Det här blir en bra lösning för Niklas, säger hans agent Martin Klette. – HK Malmö har visat en stor vilja att värva honom och det tillsammans med ett gott intryck av klubben och tränaren Ulf Sivertsson har fällt avgörandet i valet mellan de tre klubbar som var aktuella. – Niklas har haft en del skadebekymmer men är tack vare den fantastiske målvaktstränaren Fikret Handan i sitt livs bästa form. – Det skall bli riktigt intressant att se vad han kan prestera nästa säsong, avslutar Martin Klette.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Niklas lycka till kommande säsong!