Johan Blomberg klar för Halmstads BK

Mittfältaren Johan Blomberg som sedan 2009 spelat för Ängelholms FF, har idag skrivit på ett 3-årsavtal med Halmstads BK. Avtalet börjar gälla från 1 januari 2012.

– Det här är ett steg framåt för Johan i hans karriär i och med att han nu kan spela fotboll på heltid, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Johan har haft ett bra utgångsläge där han har kunnat välja mellan tre bra alternativ. – I slutändan stod det mellan Ängelholm och Halmstad och nu får han vara med om Halmstads satsning att ta sig tillbaka till Allsvenskan, fortsätter Klette.

Johan Blomberg är glad och tacksam för den utveckling han fått i Ängelholms FF men ser nu fram emot att spela för Halmstads BK: -Det är skönt att det är klart nu och det känns verkligen jättebra. HBK är en klassisk klubb som fostrat många stora svenska spelare och jag ser verkligen fram emot att få vara med i deras satsning tillbaka till Allsvenskan, säger Johan.

Halmstads BK:s tränare Jens Gustafsson är nöjd med klubbens senaste nyförvärv. – Jag ser en spelare på uppåtgående och med det han visat i höst vet jag att han kommer ta stora kliv i framtiden. För honom själv men förstås också för laget, säger HBK-tränaren och beskriver Blomberg som en aggressiv och kvick spelare med två bra fötter. – Jag är övertygad om att han kommer göra Halmstads Bollklubb bättre.