Joel Ekstrand till AIK

IMG_2821Mittbacken Joel Ekstrand har gjort klart med AIK och skrivit under ett 3 års avtal med den svenska storklubben. Wagnsson Sports & Entertainment har medverkat i transfern som förmedlare och gläds åt denna.

– Det här blir en mycket bra lösning för Joel, säger Martin Klette, VD för Wagnsson Sports & Entertainment och den som har skött förhandlingarna mellan parterna. – Joel har sökt efter en lämplig klubb efter sin avslutade sejour i England. – I o m att han har spelat flera år i Italien och England vet han vad det innebär att spela med höga krav som det är i en klubb som AIK. – Med sin internationella erfarenhet och energi kommer han förhoppningsvis kunna bidra en hel del till AIKs Europaambitioner.

– Jag är väldigt glad och inspirerad över att vara en del av AIK, hälsar huvudpersonen själv i en första kommentar. – Jag ser fram emot att dra på mig AIK-tröjan och att sätta igång med laget.

Wagnsson Sports & Entertainment tackar AIK och dess sportchef Björn Wesström samt Joel Ekstrand för gott samarbete och önskar båda parter lycka till säsongen 2018!

1 ping

  1. […] AIK tar in rutin i backlinjen – nu är Joel Ekstrand klar för Gnaget. Den Serie A- och Premier League-meriterade mittbacken har skrivit på ett treårskontrakt. – Jag är väldigt glad och inspirerad över att vara en del av AIK, säger Ekstrand till Wagnsson Sport & Entertainment. […]

Kommentarer har inaktiverats.