Gustav Molin stannar i GIF Sundsvall

Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN

Gustav Molin är en av Sveriges största målvaktstalanger och fick sitt genombrott förra året när han med stor framgång fick vakta målet i fem allsvenska matcher. I dessa fem matcher blev han utsedd till Matchens Lirare två gånger och blev dessutom uttagen i omgångens lag vid ett tillfälle.

Nu har det blivit klart att GIF Sundsvall får behålla sin 20 åriga talang. Han har nämligen skrivit på ett nytt 2 års avtal och kommer vara en av två målvakter som konkurrerar om förstapositionen i GIF Sundsvalls återtåg till Allsvenskan.

– GIF Sundsvall är en fantastisk förening och jag ser mycket fram emot att fortsätta min utveckling här, säger en glad Gustav Molin i en första kommentar. – Jag hoppas samla på mig rutin och bli en ännu bättre målvakt här och detta är ett bra steg för mig för att nå till den nivå jag eftersträvar, fortsätter han. – Vi påbörjar en ny era i GIF Sundsvall som kommer bli grymt spännande att se och få vara en del av!

– Det här blir en bra lösning för Gustav, säger hans agent Martin Klette. – Förra året var det lite si och så med prioriteringarna från klubbens sida men nu i år visar den nya klubbledningen att de verkligen tror på och satsar på Gustav. – Jag har också fått positiv feedback på den nye målvaktstränaren John Carlsson från SvFF så det känns tryggt och bra. – Nu hoppas jag att Gustav får vara frisk och kry och tar förstapositionen och gör en bra säsong. – Det skall bli spännande att se, avslutar Martin Klette.