Dardan Mustafa klar för Örgryte IS

Dardan Mutafa har idag gjort klart med ett 1 års avtal med Örgryte IS. I o m detta bryter han och Gefle IF avtalet och Dardan går på fri transfer till Örgryte IS. Avtalet med Örgryte IS löper till den 31 december 2016.

– Det känns spännande att komma till en klubb som ÖIS där man tror på mig och till en stad som Göteborg, säger Dardan i en första egen kommentar efter avslutad läkarundersökning. – Jag ser fram emot den här säsongen och hoppas jag kan hjälpa laget så mycket som möjligt. – Jag vill tacka min agent och alla inblandade för ett bra jobb, avslutar han.

– Det här har varit på gång en längre tid och är en bra lösning för Dardan som behöver komma till en klubb som ger honom förtroende, säger hans agent Martin Klette. – ÖIS har visat att de verkligen ville ha honom och har ansträngt sig väldigt mycket för att hitta en lösning. – De och deras förhandlare Karl Corneliusson har varit väldigt proffsiga. – Det har dragit ut lite på tiden för att hitta en ekonomisk lösning i o m att det föreligger en skillnad i lön mellan en allsvensk klubb och en superettanklubb och Gefle IF inte ville stå för mellanskillnaden i lön men ÖIS har verkligen ansträngt sig för att hitta en lösning, avslutar Martin Klette.

1 ping

  1. […] som Öis där man tror på mig och till en stad som Göteborg, säger Mustafa till sin agenturs hemsida, och […]

Kommentarer har inaktiverats.