Adrian Edqvist provspelar i Stoke

Under förra veckan så åkte Wagnsson Sports & Entertainments klient Adrian Edqvist till den engelska Premier League-klubben Stoke för ett provspel, vi bestämde oss för att fråga Adrian lite om hur det gick.

Hur har veckan varit tycker du?

Den här veckan i Stoke har varit utmanade, pirrigt men väldigt väldigt rolig!
Träningarna var av allra högsta grad hur bra som helst med upplägget, tränarna och spelarna.
Du spelar till vardags i Malmö FF, fanns det några tydliga skillnader tycker du på svensk och engelsk klubbfotboll?
Vi började med att värma upp med 3 Fystränare i 45 minuter innan varje träning började på ”riktigt”. Sen tränade vi i 2 timmar med boll och tempot och kvalitén var hur hög som helst!
Man kände verkligen att man hade kommit till en Premier League-klubb, alla pratade och hjälpte mig in i det väldigt snabbt och sen var det bara att köra på!
Vad tyckte du om deras träningsanläggning?
Träningsanläggningen var helt magisk, 8-10 gräsplaner som var helt perfekta och inuti i byggnaden som låg bredvid så fanns allt man behövde!
Tillsist, du har ju spelat fotboll utomlands i yngre ålder när din familj bodde i Spanien, hur var det att komma och prova för ett engelskt Premier League-lag?
Det var pirrigt när man först kom dit men sen en timme efter att jag hade kommit till anläggningen första dagen var det bara att njuta!
Det kändes som man var en i klubben direkt och man höjdes hela tiden och den här upplevelsen kommer hjälpa mig i min fotboll för det är hit man vill komma och det är detta som är målet för mig!
Vi på Wagnsson Sports & Entertainment tackar Adrian för pratstunden och håller tummarna för ett bra 2016!