Wilhelm Loeper till allsvenska AFC Eskilstuna

IMG_7871Wilhelm Loeper är klar för allsvenska AFC Eskilstuna och har undertecknat ett 3 års avtal. Han genomförde sin första träning med sitt nya lag idag på Tunavallen i Eskilstuna.

Den 20 årige Wilhelm är fostrad i Djurgårdens IF och tränade under Pelle Olssons tid som A-lagstränare med A-laget. Efter att som lagkapten ha tagit U-21 SM-guld med Djurgårdens IF 2017 flyttade Wilhelm till Arameisk Syrianska IF 2018 där han spelade 1 år och blev uttagen till All Star matchen Morgondagens Stjärnor. Efter att ha spelat en träningsmatch med AFC Eskilstuna mot IFK Norrköping i tisdags erbjöds han dagen efter ett avtal av den allsvenska klubben och ansluter nu omgående till klubben.

– Det är en otrolig känsla att skriva på för AFC, säger Wilhelm i en första kommentar. – Klubben har en inspirerande och spännande miljö att tillhöra de kommande åren. – Jag känner mig både stolt och tacksam över att kunna representera denna allsvenska klubb, avslutar han.

– Jag känner stor glädje för Wilhelms skull att han får denna chans som han är så väl värd, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Att se honom spela så bra i tisdags mot så namnkunnigt motstånd i ett lag som han aldrig har tränat med var väldigt imponerande. – Det skall bli riktigt roligt att se honom i allsvenskan i vår och jag både hoppas och tror att folk kommer bli överraskade av hur snabbt han kommer anpassa sig till sin nya omgivning.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Wilhelm och AFC Eskilstuna till ett bra avtal och en bra värvning!