Wagnssons klient fick sitt internationella genombrott

Wagnsson Sports & Entertainments klient Kim Ekdahl du Rietz fick i lördags sitt stora internationella genombrott. Inför en mer eller mindre slutsåld Malmö Arena bidrog han med sina sex mål starkt till att Sverige besegrade Serbien i VM:s mellanrunda. Samtidigt fick han mycket lovord av media och annan tillrest handbollsexpertis.

Igår, söndag, var han med och besegrade stornationen Kroatien med 29-25. Ekdahl du Rietz gjorde denna match två mål och visade att han trots sin ringa ålder håller för nästa steg i karriären.

Wagnsson Sports & Entertainments Martin Klette var själv på plats i Malmö Arena i lördags och kommenterar Kims match så här: “Det var fantastiskt kul att se Kim spela med sådan glädje och sådant självförtroende. Man kan knappt tro att han är VM-debutant. I den här matchen visar han att han är färdig att ta nästa steg i sin karriär”.

Martin Klette fortsätter: “Kim och jag hade en sittning innan genrepet inför VM började. Kim gav mig då instruktioner om hur han vill att jag skall arbeta med att hitta en ny klubb i utlandet. Jag följer nu dessa instruktioner. Diskussioner pågår med vissa intresserade klubbar, men vi kommer återkoppla till Kim efter VM så att han kan koncentrera sig på själva handbollsspelet under mästerskapet. En av de intresserade klubbarna såg matchen mot Serbien så det var ju bra timing”.

Mer om Kims insats mot Serbien går att läsa på dessa länkar:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article8452174.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article8451637.ab

http://www.expressen.se/sport/handboll/1.2301754/dundersucce-infor-flera-proffsklubbar