Viktor Noring stannar i Falkenbergs FF

Målvakten Viktor Noring har förlängt sitt avtal med Falkenbergs FF i 2 år till och stannar således i klubben som trillade ur Allsvenskan i höstas.

– Det känns oerhört bra att kontraktet är på plats och att jag nu kan blicka framåt till försäsongen och till slut när Superettan drar igång, säger Viktor efter att ha skrivit på sitt nya avtal. – Anledningen till att jag valde att förlänga med Falkenbergs FF är att det finns en kontinuitet och stabilitet i ledarstaben och spelartruppen. – Denna stabilitet gör att vi på allvar skall kunna utmana om att vara ett av lagen som spelar i Allsvenskan 2022.

– Viktor gjorde comeback på allvar i svensk fotboll förra året och etablerade sig som förstemålvakt i Falkenbergs FF i Allsvenskan trots att han kom sent in i försäsongen. – Det skall bli spännande att se vad han kan prestera nu i år när han är med från start, säger Viktors agent Martin Klette. – Viktor har stor rutin efter många år i Allsvenskan och utlandet och kan förhoppningsvis bidraga till att Falkenbergs FF går upp direkt till Allsvenskan, avslutar Martin Klette.