Johan Blomberg går till Trelleborgs FF

GIF Sundsvalls kreative mittfältare Johan Blomberg har gjort klart med Trelleborgs FF och skrivit under ett 2 års avtal med seriekonkurrenten. Trelleborgs FF blir hans 7:e klubb i karriären efter spel i moderklubben Lunds BK, Ängelholms FF, Halmstads BK, AIK, Colorado Rapids och GIF Sundsvall. I o m klubbytet kommer Johan flytta tillbaka till Lund varifrån han kommer.

– Jag har haft en fantastisk tid i Sundsvall och det känns vemodigt att lämna klubben samtidigt som jag är glad över att ha skrivit på för TFF, säger Johan efter avklarad läkarundersökning och signering av sitt nya avtalet. – TFF har visat en stor vilja och ett stort intresse att få hit mig och det känns alltid positivt, fortsätter han. – Att få flytta hem till Skåne och Lund var en stor del av att jag valde TFF samt att de gör en spännande satsning fotbollsmässigt som jag vill vara en del av.

– Jag är imponerad över hur mycket TFF har ansträngt sig för att få Johan till sig, säger agenten Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Det är det bästa avtalet jag har sett klubben göra under mina 25 år som agent och det vittnar om hur mycket de har velat ha Johan. – Förutom att TFF gör en storsatsning så blir det ett socialt uppsving för Johan att få bo i gamla hemstaden Lund med närhet till familj och vänner. – Jag vill samtidigt tacka GIF Sundsvall för att ha tagit väl hand om Johan och hans familj under de 1,5 åren de var i Sundsvall. – De har verkligen gjort allt de har kunnat för att få Johan att stanna kvar men nu blev hans beslut att flytta.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Johan Blomberg lycka till i sin nya klubb!