Viktor Granath är klar för Västerås SK

Bild: Skövde AIK

Skövde AIKs skyttekung Viktor Granath, som gjorde 24 mål på 30 matcher förra året och var starkt bidragande till att Skövde AIK kvalificerade sig för Superettan, har gjort klart med en ny klubb. Det blir Västerås SK de närmaste två åren.

– Jag har fått en bra bild av VSK och deras spelsätt och arbetssätt passar mig bra och är något som jag redan har jobbat med tidigare, hälsar Viktor i en första kommentar. – Jag har även fått ett bra intryck av tränarna och sportchefen och VSK verkar vara en familjär klubb. – Skövde AIK har varit en fantastisk klubb att utvecklas i med mycket bra folk på och utanför planen. Efter att ha varit där i 7 år känner jag dock nu att ett miljöombyte skulle göra mig väl, fortsätter han. – Jag är nu på en nivå (Superettan) där jag inte har spelat tidigare, men jag har alltid samma mål och det är att alltid ge 100 %. – Gör man jobbet så kommer utdelningen, avslutar han.

– VSK har varit mycket professionella och snabba och har tidigast av de intresserade klubbarna visat hur mycket de ville ha Viktor, säger hans agent Martin Klette. – Viktor är en stor, stark, snabb och komplett forward som jag hoppas och tror på mycket. – Det skall bli spännande att se honom i Superettan!

Viktor Granath gör sin första träning med VSK den 10 januari när laget drar igång sin försäsongsträning.