Elfsborg rustar för framtiden

Wagnsson Sports talangfulla klienter Jack Cooper-Love och Oliver Zandén har förlängt sina avtal med IF Elfsborg. Jack har förlängt t o m den 31 december 2023 och lånas samtidigt ut till Örgryte IS under hösten på s k samarbetsavtal, vilket innebär att han kan gå fram och tillbaka mellan klubbarna på 24 h. Tanken är dock att han skall spela fullt ut med Örgryte IS. Oliver har förlängt t o m den 31 december 2024. Båda spelarna gör i år sin första riktiga säsong i IF Elfsborgs A-lag.

210323 Elfsborgs Oliver Zandén under fotbollsmatchen i U21 Allsvenskan mellersta mellan Elfsborg och IFK Göteborg den 23 mars 2021 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0077

– Det känns väldigt bra att få ett bevis på att Elfsborg tror på mig och jag trivs väldigt bra i klubben, säger Oliver Zandén i en första kommentar till sitt nya avtal. – Det har varit ett lärorikt år där jag har utvecklats mycket och nu gäller det bara att fortsätta och vara redo när chansen kommer, fortsätter han.

Jack Cooper-Love efter sin första träning med Örgryte IS.

– Det känns såklart väldigt kul att klubben visar förtroende och vill förlänga med mig så jag är väldigt glad över den möjligheten och det förtroendet, kommenterar Jack sitt nya avtal. – Utlåningen till ÖIS känns väldigt spännande då det är en klubb som spelar en fotboll som passar mitt spel och som jag hoppas kan utveckla mig som fotbollspelare samtidigt som det kommer vara nyttigt för mig att få minuter på den nivån och seniorfotboll, fortsätter han.

– Det är bara att gratulera Elfsborg till att de har lyckats förlänga med dessa två fina killar, säger deras agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Förutom att de har stor talang har de en mycket fin karaktär som förhoppningsvis tar dem långt. – Jag hoppas och tror att vi kommer få höra talas mycket om dem i framtiden, avslutar Klette.