Simon Strand till IK Frej

Wagnsson Sports & Entertainments klient Simon Strand, som är fostrad i Djurgårdens IF och som nu senast har spelat för Väsby United, kommer från och med 1 januari 2013 att byta klubb till IK Frej. 19-åriga Simon är en mycket lovande spelare med stor potential som säsongen 2012 spelade samtliga Väsbys matcher förutom en då han var avstängd. Senast i november deltog han även i all star-matchen Morgondagens Stjärnor. Avtalet med IK Frej är ett år långt.

Simon är mycket glad över sin nya klubb och säger: – IK Frej har ett intressant lag som var nära superettan det här året och jag ska försöka vara en tillgång för laget att avancera till superettan året som kommer. Jag hoppas på mycket speltid och en bra säsong och ser även fram emot Svenska Cupen som kommer bli riktigt rolig.

Simons agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment berättar vidare: -Simon är en mycket lovande ytterback som har förutsättningar att nå långt. Det han behöver är att få ordentligt med speltid på seniornivå och det tror jag han kommer få i IK Frej. Han har redan i år visat att han håller för seniorfotboll.