Sarah Sjöström och AXA inleder sponsorsamarbete

Sarah Sjöström och AXA har tecknat ett 1-årigt sponsoravtal. Genom samarbetet får Sarah möjlighet att satsa till 100 % mot kommande mästerskap, samtidigt som sponsorskapet även innebär att Sarah får möjlighet att med AXA:s kunskap och produkter lyfta kosten som är en viktig faktor för en elitidrottare. Sarah blir hedersmedlem i AXA Sports Club med över 45.000 medlemmar i Norden, där flera av Nordens främsta idrottare är medlemmar.

Sarah är mycket glad över samarbetet och säger: -Det känns väldigt roligt att jag nu är med i AXA Sports Club. Jag som tränar mycket behöver tänka mycket på kosten och därför tycker jag att det är perfekt med en sponsor som AXA. AXA representerar dessutom alla de värderingar som jag står för.

Martin Klette på Wagnsson Sports & Entertainment berättar vidare: – Det är väldigt kul och smickrande för Sarah att hon har tecknat ett nytt sponsoravtal med ett så trovärdigt och klassiskt företag som AXA. AXA har en lång tradition av att stödja svenska elitidrottare och detta vittnar om Sarahs ökade värde på den svenska sponsormarknaden.

Peter Larsson, nordisk sponsorchef på AXA berättar också om samarbetet: -Sarah är en utmärkt budbärare för oss i vår ambition att få fler svenskar att äta en nyttig frukost. Vår strategi är att hitta unga framgångsrika idrottare som vi kan samarbeta med under många år. Hos en ung idrottare med en lång karriär framför sig har vi flera gånger sett vilken otrolig möjlighet det finns i att jobba seriöst och målmedvetet med kostrådgivning. Det gör att jag hoppas och tror att AXA och Sarah har många framgångsrika år ihop att se fram emot.