Nytt sponsoravtal för Sarah Sjöström

Sarah Sjöström, som i augusti vann både guld och silver vid sim-VM i Barcelona, har inlett ett samarbete med Göteborgsbaserade Aktiv Ränte Rådgivning i Sverige AB. Samarbetet gäller från och med 1 oktober 2013 och löper över tre år och inkluderar därmed OS i Rio de Janeiro 2016.

-Det känns jätteroligt att Aktiv Ränte Rådgivning vill stötta mig i min satsning mot OS, säger Sarah från Mallorca där hon just nu befinner sig på träningsläger. Bolaget är nystartat men jag har redan fått en positiv bild av dem och det är roligt att de tror på mig.

Per Thornadsson, VD på Aktiv Ränte Rådgivning, berättar vidare: -Vi är glada att avtalet har gått i lås och ser fram emot samarbetet och att följa Sarah de kommande åren. Hon är ung men ändå en av de största svenska idrottsprofilerna och en väldigt bra ambassadör för svensk idrott.

-Det är lite unikt att ett företag inom finansbranschen väljer att satsa på en individuell idrottare så det är lite extra hedrande för Sarah att de väljer just henne, säger Martin Klette, Sarahs manager vid Wagnsson Sports & Entertainment. Det är positivt med långsiktiga samarbeten och kul att detta avtal sträcker sig över kommande OS.

Foto: Arena, Italia