Mirza Halvadzic svensk mästare

I gårdagens pojkallsvenska final mellan de regerande mästarna Elfsborg och Malmö FF spelade Wagnssons Sports & Entertainments klient Mirza Halvadzic. Matchen avgjordes på Borås Arena inför drygt 700 åskådare.

Malmö FF började matchen starkt och ledde efter den första halvleken med 2-0 efter att Mirza assisterat till det första målet och varit inblandad i det andra. Kort in i andra halvlek både reducerade och kvitterade Elfsborg till 2-2. Det var en rafflande match där det matchavgörande målet gjordes av Malmö FF i den 59:e minuten, även det målet var Mirza inblandad i.

Det var en oerhört glad och lycklig Mirza Halvadzic som efteråt beskrev hur det kändes att ha blivit svensk mästare.

-Det känns fantastiskt. Att vi får avsluta året på det här sättet vi har gjort är bara obeskrivligt. Det har gått väldigt bra för mig och för laget, så vi är väl förtjänta detta!