JSM-guld till Ardian Rexhepi

I lördags spelades finalen i JSM-slutspelet mellan Halmstads BK och Hammarby IF. På plan fanns två av Wagnsson Sports & Entertainments klienter, Ardian Rexhepi i Halmstad och Kevin Angleborn i Hammarby. Lottningen avgjorde att Halmstads BK fick favör av hemmaplan och matchen spelades på ett soligt Örjans Vall. I en match med totalt åtta mål tog Halmstad ledningen redan i den fjärde minuten. Första halvleken präglades av många målchanser och Hammarby kvitterade till 1-1 innan Halmstad återtog ledningen och gick in i halvtids-vilan med en 2-1-ledning.

I den andra halvleken stod Ardian Rexhepi för Halmstads 4-1-mål. Efter en händelserik och spännande match stod Halmstad till slut som svenska mästare efter slutresultatet 5-3. Det var en mycket glad Ardian som Wagnsson Sports & Entertainment pratade med efteråt.

-Det började riktigt bra för oss men det fanns perioder där spelet inte riktigt fungerade, men vi skapade målchanser och gjorde mål på dem. För mig kändes det riktigt bra och det var också skönt att göra mål. Känslan att vinna var oerhört kul, det är kul att veta att man är Sveriges bästa ungdomslag.

Wagnsson gratulerar Ardian till JSM-guldet och Kevin till JSM-silvret.