Max Olsson vinner pris som bästa spelare i holländsk turnering


Tidigare har ni kunnat läsa om Teddy Bergqvists pris som bästa spelare i Nike Premier Cup i Wien, nu har anfallskollegan i Malmö FFs pojkar 99 Max Olsson lyckats med samma bedrift i en turnering i holländska Utrecht. Max och Teddy slutade på 5 mål var också vilket dessutom var flest i turneringen.

Vi tog tillfället i akt att ställa några frågor till Max efter utmärkelsen:

Vilket av dina fem mål tycker du själv var snyggast och hur gick det till?

Det måste ha varit i sista gruppspelsmatchen mot brassarna när det stod 0-0 och vi var tvungna att vinna för att gå till final. Teddy får en hög boll och nickar fram den till mig, jag tar den med mig igenom två av brassarna och avslutar löst till vänster om målvakten.

Hur högt rankar du detta pris?

Jag har inte spelat i MFF så länge så i MFF är detta det bästa jag har fått.

Nu har ni ju varit ute i Europa en del och spelat mot en hel del namnkunniga lag, vilket lag har imponerat mest på dig av alla ni mött hittills?

Jag måste nog säga Ajax som vi mötte förra året, de var väldigt duktiga! Men jag hade gärna velat möta dem igen eftersom jag tror att vi hade haft stor chans att slå dem i år då vårt lag har tagit stora kliv framåt och utvecklats enormt mycket!

Nu när det har gått så bra för dig/er, vad har du för nästa mål i din karriär?

Att fortsätta prestera på topp under alla träningar och alla kommande matcher!

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment tackar Max för tiden och ser fram emot att fortsätta följa honom och Malmö FFs pojkar 99 i framtiden.