Andreas Hampe klar för H43

Handbollsklubben H43 värvar den danska vänsternian Andreas Hampe som har skrivit ett 3 års avtal med den klassiska lundaklubben. Andreas Hampe är relativt okänd för den svenska publiken men räknas som en riktigt stor talang i Danmark. Han är 20 år gammal, 194 cm lång och väger 98 kg. Han har den senaste säsongen spelat i Köge och spelade dessförinnan i Ajax.

– Andreas är en väldigt stor talang som jag tror kommer överraska många i positiv bemärkelse nästa säsong, säger Andreas agent Martin Klette. – Förutom att han skjuter extremt hårt och är duktig på genombrott har han en mycket god spelförståelse vilket inte är helt vanligt för en vänsternia.

– Jag ser detta som en mycket stor utvecklingsmöjlighet och rätt klubbyte i förhållande till speltid, kommenterar Hampe själv övergången. – Naturligtvis är det ett stort steg i min karriär men jag tycker flytten till H43 och Sverige är rätt steg just nu. – Jag är mycket nöjd med mitt val, avslutar han.

Wagnsson Sports & Entertainment gratullerar Andreas Hampe till hans nya avtal och hälsar honom välkommen till svenska elitserien!