Marwin Leidewall till Ängelholms FF

0e490a7a-776f-4fa7-9dac-315ec11fbada (1)

191 cm långe forwarden Marwin Leidewall, 19 år, har gjort klart med en ny klubb! Det blir Ängelholms FF som blir hans nya klubbadress de närmaste 2 åren.

– Det känns riktigt bra att vara klar, säger Marwin efter att ha skrivit under avtalet. – Jag är väldigt sugen på att komma igång igen. – Jag ser fram emot premiärmatchen den 7 april och en fin säsong. – Efter att ha varit i Ängelholm och tränat några träningar och dessutom spelat en match så har jag bara positiva saker att säga om klubbens kvalitet och ambitioner. – Jag kommer försöka hjälpa laget så gott jag kan och har själv stora förhoppningar och mål för säsongen, avslutar han.

– Det här blir en bra lösning för Marwin som fick ett mycket positivt intryck av klubben och dess tränare, säger Marwins agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Marwin är mycket talangfull och kan förhoppningsvis få ett genombrott i seniorsammanhang i år. – Då är det viktigt med förtroende och det känns bra med det stora intresse Ängelholms FF har visat i förhandlingarna.

1 ping

  1. […] – Det känns riktigt bra att vara klar och jag är väldigt sugen på att komma igång igen. Jag ser fram emot premiärmatchen den 7 april och en fin säsong. Efter att ha varit i Ängelholm och tränat några träningar och dessutom spelat en match så har jag bara positiva saker att säga om klubbens kvalitet och ambitioner. Jag kommer försöka hjälpa laget så gott jag kan och har själv stora förhoppningar och mål för säsongen, konstaterar den 191 centimeter långe anfallaren för wagnssonsport.se. […]

Kommentarer har inaktiverats.