Marokhy Ndione

Elfsborgs talangfulle forward Marokhy Ndione har förlängt sitt avtal med klubben i ytterligare 2 år. Det nya avtalet gäller till den 30 november 2022.

-Jag är glad och tacksam över att ha skrivit på ett nytt avtal med Elfsborg och ser fram emot säsongen, säger Marokhy i en första kommentar. -Det har varit en lite tuffare tid sedan jag skrev på första gången men jag ser det som en lärdom och chans till att förbättras och utvecklas, fortsätter han om sin situation det senaste året som delvis präglats av skador. -Målet är att jobba hårdare för att kunna göra en så bra säsong som möjligt där jag hjälper mitt lag att gå framåt och ha ett framgångsrikt år, avslutar han.

-Det är bara att gratulera Elfsborg till att ha förlängt avtalet med Marokhy, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. -Om han får vara skadefri i år har han stora förutsättningar att bli en av överraskningarna och utropstecknen i Allsvenskan. -Jag skulle verkligen unna honom det, avslutar Martin Klette.