Kevin Angleborn matchens lirare i sin A-lagsdebut

Hammarbys målvakt Kevin Angleborn fick idag äntligen sin chans till riktig A-lagsdebut när Hammarby avslutade säsongen mot gästande Östersunds FK. Kevin vaktade Hammarbys mål hela matchen och blev dessutom utsedd till matchens lirare. Efter matchen ville supportrarna hylla sin målvaktstalang och kallade fram honom till ståplatsläktaren för att sjunga med dem.

Efter matchen var Kevin väldigt nöjd: – Sedan jag kom till Hammarby för 13 år sedan har jag drömt om att debutera för A-laget! Att drömmen går i uppfyllelse och dessutom få bli matchens lirare känns fantastiskt bra! Det är det här man tränar för, att få visa upp sig, publikens skrik och sång och hela inramningen.

Kevins avtal med Hammarby går ut den här säsongen och Hammarby har ännu inte blivit färdiga till att komma med ett nytt avtalsförslag i o m att alla spelardiskussioner ligger stilla i avvaktan på vem som skall bli ny sportchef och tränare.

– Jag hoppas att jag får förtroende inför nästa år så att jag kan börja 2014 så som jag avslutade 2013, avrundar en glad debutant.