Johan Palm värvas av Eskilstuna Guif

OV Helsingborgs M6:a Johan Palm har skrivit på ett avtal med klassiska Eskilstuna Guif. Avtalet är på 2 år och börjar att gälla den 1 juni 2021.

– Det skall bli spännande att komma till Eskilstuna och Guif, säger Johan i en första kommentar efter att ha genomfört läkarundersökningen igår på plats. – När Kristjan (sportchefen och fd förbundskaptenen) hörde av sig och berättade om klubbens vision och målsättning så blev det tydligt att jag kunde passa in i den miljön. – Jag har höga mål med min handboll och jag ser att Zoran (tränaren) och klubben har kunskapen och förutsättningarna att hjälpa mig dit. – Jag är evigt tacksam för förtroendet i OV men jag ser fram emot nya utmaningar och med tiden en fylld STIGA Sports Arena.

– Det här blir en bra lösning för Johan, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Dels är det bra att han får vara kvar på landets högsta nivå i Handbollsligan i o m att OV åkte ur och dels får han i Zoran Roganovic en tränare som tror på honom och som han har haft tidigare på NIU (handbollsgymnasium) i Lund. – Johan har haft en mycket positiv utveckling i OV under den gångna säsongen och nu hoppas vi att denna kan fortsätta i Eskilstuna Guif. – Det skall bli spännande att se honom i hans nya miljö nästa säsong!