Hampus Wanne inleder samarbete med Celsius

Svenska handbollslandslagets och SG Flensburg-Handewitts världsstjärna Hampus Wanne, som nyligen utsågs till VMs bästa V6:a och togs ut i All Star Team, har inlett ett samarbete med det funktionella energidrycksföretaget Celsius. Celsius, som är helt fri från kolhydrater, innehåller bara naturliga smak- och färgämnen som vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein och stimulerar kropp och sinne till att prestera bättre. Energi-drycken lanserades för första gången i Sverige 2009 och riktar sig till folk med en aktiv livsstil. Celsius har tidigare profilerat sig inom bl a fitness och kommer nu rikta sig ännu mera mot idrott än vad man har gjort tidigare. I detta marknadsföringsarbete kommer man samarbeta med Hampus Wanne. Samarbetet är på 1 år.

– Jag är superladdad inför mitt nya samarbete, säger Hampus i en första kommentar. – Celsius hjälper mig att få maxad energi inför träning och matcher, berättar han efter att först ha provat energidrycken en tid.

– Det är ganska unikt att en svensk handbollsspelare skriver ett så här stort sponsoravtal, säger Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment, som har arbetat med några av Sveriges största idrottsstjärnor genom tiderna. – Deras produkt är dessutom väldigt bra, vilket har varit en förutsättning för att Hampus skulle vara intresserad.  – Vi ser alla fram emot ett givande samarbete, avslutar Martin Klette.

För mer information om Celsius energidrycker se www.celsiussverige.se/om-celsius .