Hampus Wanne förlänger med SG Flensburg-Handewitt

3628811a-e51d-4219-86af-a667002637de

Svenska landslagets V6:a Hampus Wanne har skrivit ett nytt 3 års avtal med Bundesligaledande SG Flensburg-Handewitt, regerande tyska mästare och just nu obesegrade i världens bästa handbollsliga.

– Det känns fantastiskt att SG, som är en av världens största klubbar, vill förlänga med mig igen, säger Hampus Wanne i en första officiell kommentar efter att ha berättat nyheten för sina lagkamrater på måndagens träning. – Det känns som att jag har bevisat för mig själv och klubben att jag kan spela på yttersta världsnivå under längre tid. – Jag har varit 6 år i klubben och känner mig trygg här med allt runt omkring, framför allt med tränaren Maik (Machulla). – Klubben känns som att den är på rätt väg och jag vill vinna fler titlar och ta ytterligare steg i min karriär. – Sedan är jag väldigt nöjd med avtalet! – Vi fick förhandlingen dit vi ville, avslutar en nöjd  Hampus Wanne.

– Det här är ett riktigt bra avtal som Hampus har fått, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Troligen det bästa avtalet en kantspelare har skrivit med Flensburg och då får man ju vara nöjd. – Hampus har bevisat att han är en av världens bästa spelare på sin position och jag önskar honom och klubben all framgång de kommande 3 åren, avslutar Martin Klette.