Eric Kahl byter klubb

AGFs sportchef Stig Inge Björnebye, Eric Kahl och Martin Klette

AIKs supertalang och U-21 landslagsspelare Eric Kahl har idag skrivit på ett 5 års avtal med danska AGF.

– Jag är glad att allt har fallit på plats och jag kan knappt vänta med att komma igång i AGF, träffa mina nya lagkamrater och spela för klubbens fans, som jag har hört mycket väl om, hälsar Eric från Helsingör där han har genomfört den obligatoriska läkarundersökningen i avvaktan på att AGF möter FC Nordsjälland imorgon. – Jag kan knappt vänta för att få spela första matchen hemma framför fansen, fortsätter han. – Det är ett naturligt steg att komma hit och utvecklas som fotbollsspelare. – Det skall bli en spännande utmaning för mig och jag kommer att arbeta hårt för att hjälpa AGF till seger och framgång, avslutar han.

-Detta är ett perfekt nästa steg för Eric att komma till en hårdsatsande klubb med höga ambitioner i den tuffa danska ligan, kommenterar Fredrik Söderström från Wagnsson Sports & Entertainment.

– Eric har varit ett hett eftertraktat namn under det senaste året så det blir skönt för honom att nu ha gjort sitt val. – Vi tackar AIK för ett gott samarbete i processen med att möjliggöra för Eric att spela utomlands och ser fram emot Erics framfart i Danmark, säger Martin Klette från Wagnsson Sports & Entertainment.

Eric Kahl ansluter till AGF efter morgondagens match och beräknas vara tillgänglig för spel den 1 augusti hemma mot Randers.