Einar Hjellestad Iversen har signerat ett professionellt avtal med Everton FC

Norske 18 årige mittfältstalangen Einar Hjellestad Iversen, som i år erhöll priset Academy Player of the Year och the Keith Tamlin Award, har signerat sitt första professionella avtal med Everton FC. Därmed blir den Stordfostrade landslagsspelaren Everton FC trogen i ytterligare 3 år.

-Det känns väldigt stort att skriva under mitt första proffskontrakt, säger Einar i en första kommentar efter att ha skrivit på avtalet på Evertons träningsanläggning Finch Farm. -Det har varit min dröm sedan jag var liten och var också mitt mål med att komma till Everton. -Jag hade en bra säsong förra säsongen och hoppas få fortsätta på samma vis den här kommande säsongen och spela så många matcher som möjligt. -Nu ser jag fram emot att utveckla mig de närmaste tre åren och ta steget till A-laget, avslutar han.

-Det här var väldigt roligt för Einar och hans familj, säger hans agent Martin Klette som var med i Liverpool den högtidliga dagen. -Einar är en superseriös kille och har arbetat hårt för att nå sina drömmars mål. -Det skall bli verkligt spännande att se vad han kan uträtta i reservlaget den här säsongen och jag skulle inte bli förvånad om vi snart får se honom i Evertons A-lagstrupp.