David Florander klar för HK Aranäs

OV Helsingborgs duktige H9:a David Florander har skrivit på ett nytt avtal med HK Aranäs. Därmed flyttar han tillbaka till Göteborg varifrån han ursprungligen kommer. Avtalet med HK Aranäs är på 2 år.

– Upplägget Aranäs presenterade innebar en bra helhetslösning för mig då jag får möjlighet att kombinera mitt handbollsspelande med att göra klart mina studier vid Handelshögskolan i Göteborg, säger David. – Vi får en bra mix i truppen där jag hoppas kunna bidraga med lite rutin och att vi har förutsättningar för att få bra resultat nästa säsong.

– Det här blir en bra lösning för David som i o m flytten får möjlighet att bli sambo igen efter flera år i Stockholm och Helsingborg säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Sambon är framgångsrik spelare i BK Heid och har 1 år kvar på sina studier i Göteborg så efter det får vi se om det blir något gemensamt utlandsäventyr för dem båda. – Aranäs har en spännande satsning på gång och har visat stor vilja under lång tid att knyta till sig David. – Nu sammanföll intresset och det skall bli kul att se David i en ny miljö!